Kinderopvang

Welkom op de website van Right at Home

De leukste kleinschalige kinderopvang in Almere.

Deze kleinschalige kinderopvang staat voor samenwerken met ouders, kinderen begeleiden en ondersteunen in de eigen ontwikkeling waarbij zij de mogelijkheid en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen tot zelfstandige en respectvolle mensen.

Door ouders en kinderen liefdevolle opvang te bieden krijgen ouders de mogelijkheid om deel te nemen aan het arbeidsproces en / of een opleiding, terwijl de kinderen zichzelf op een vertrouwde plek kunnen ontwikkelen.

Waarom kiezen voor Right at home?

Algemene informatie

Wat kost kinderopvang?

Ben je benieuwd naar de maandelijkse kosten van het kinderdagverblijf (KDV) of de buitenschoolse opvang (BSO) van je (aanstaande) kind.

onze tarieven & diensten

Kinderopvangtoeslag 2021 berekenen

Indien de ouders in aanmerking komen voor de kinderopvang- toeslag. Krijgen zij een bijdrage in de kosten van de registreerde kinderopvang waarvan u gebruikt maakt.

bereken je toeslag
2 huizen vallen onder één ster

Ik wil mijn kind inschrijven

Mijn gegevens

Ouder / verzorger 1

Ouder / verzorger 2

2de ouder/verzorger toevoegen 2de ouder/verzorger verwijderen

Mijn kindgegevens

Mijn voorkeuren

Bedankt voor je inschrijving!

We gaan voor je aan de slag! We verwachten binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. Het enige wat we nog van je nodig hebben is een akkoord. Dit kunnen we tijdens jullie eerste bezoek in orde maken. Heb je voor die tijd nog vragen? Bel ons dan gerust op 036 841 7159 of mailen mag ook via info@rightathome.nl.

Tot snel!